Header
◄ Înapoi
▲ Top
  FILTRU - CAUTATI LA +
Preț
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 și altele
0
Lungime
120 cm Și mai mici
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm Și mai mare
0
Iluminat
Cu LED
Warm-led
0
Fără LED
0
Material
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Culoare
Verde
Green
0
Alb
Wit
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Negru
Black
0
Albastru
Blue
0
Roz
Pink
0
Construcţie
Construcție cu balamale
Hinged
0
Hook-on de construcție
Hook-on
0
Pentru interior sau exterior
Utilizare în interior
0
În interior și în exterior
Binnen-buiten
0

Comunicat de presă

Christmas Trends 2017

 

 

Crăciun trend # 1. Botanic: dragostea pentru natura

 

Anul trecut am văzut deja acest stil de viață, în acest an nu putem să-l evităm: verde, mai verde, mai verde! Pomul de Crăciun botanic combină tot felul de plante reale și plante artificiale cu bile verzi și diverse decorațiuni inspirate de natură. ghinde, ramuri reale, plante în macramehangers și așa mai departe. Această tendință se potrivește foarte bine într-un interior industrial modern, dar se poate potrivi și într-o casă rurală.

Crăciun trend # 2. Crăciun scandinav cu culori albastre

încă nu putem scăpa de decorațiile moderne de crăciun scandinave. În 2016, lemnul tipic roșu, alb și ușor a fost combinat cu portocaliu. În acest an, această culoare izbitoare va fi înlocuită cu albastru! Roșu, alb, albastru deci.

Moda de Craciun # 3: Winters: alb cu culori moi

Albul de iarnă nu va ieși niciodată din modă. Anii precedenți au fost culori foarte cool combinate cu albastru și verde tare, dar începem să vedem mai mult feminitate în acest an. Roz și violet fac din interior iarna albă puțin mai moale.

Tendință de Crăciun # 4. Atelier: industriale + crafty

nu numai că camerele noastre de locuit devin din ce în ce mai dure și fiecare nou complex de catering va fi umplut cu stil industrial. Este doar șold! Combinația dintre materialele industriale "reci" - cum ar fi oțelul negru, betonul și piatra - cu tonuri de nuditate moale, este tendința pe care Kaemingk "Atelier" a botezat-o. Artizanat, cum ar fi lumanari realizate manual, piele si coarda, o fac tot drumul.

Crăciun trend # 5. Crăciunul clasic este înapoi!

 

Pentru unii dintre voi, acest stil, desigur, nu a dispărut niciodată. Dar în acest an vom vedea mult mai mult în magazine: decor clasic, tradițional de Crăciun cu multă strălucire. Ca și britanicii și americanii, este atât de bun. Verde, roșu, auriu și - o nouă culoare - maro trufe combină frumos în copac. Includeți nutcrackers (dacă doriți), dacă vă place. Nostalgia la cele mai bune

 

Royal Crăciun este evaluat excelent.

Winschoten, 02 octombrie

Pe www.brazi-artificiali-de-craciun.ro vinde Colectia de Craciun ei Royal Crăciun pentru clienții privați. Acest site, în 19 limbi diferite, este vizitat de multe de zi cu zi. Royal Crăciun la Trustpilot este judecat pe serviciul său și de calitate.

Royal Crăciun a făcut mii de clienti multumiti cu colecția ei de brazi artificiali de Crăciun, ghirlande, coronite, etc Clientii pot vizita site-ul Trustpilot: www.trustpilot.com/review/www.royalchristmas.nl lăsa un comentariu. Acest lucru poate fi de serviciu, de livrare sau de calitatea articolelor. Anul trecut, mai mult de 1.100 de clienti lăsat un comentariu, cu rating de media este un 8.9.

În fiecare zi există noi comentarii în cadrul. Echipa de la Royal Crăciun are aceste comentarii principalele probleme de imbunatatire a serviciilor / calitatea acestuia. Echipa de RC speră că putem livra. Fiecare client se simt mulțumiți cu obiectele comandate.

Vezi mai jos graficul plăcintă cu recenzii in 2013:

Trustpilot beoordeling

Royal Crăciun introduce sacul de depozitare!

Winschoten, 27 septembrie

Royal Crăciun a introdus un sac de depozitare. Cu aceasta maneca puteți stoca cu ușurință, de exemplu, subsol sau mansardă, fără a rupe-l. Pomul de Crăciun artificial Un copac frumos nu rupe cu acest sac ideal.

Iată câteva poze. Acest caz poate fi folosit pentru a proteja de mizerie si daune și pomul de Crăciun este ideal in utilizare.Geanta de depozitare este de înaltă calitate și oferă protecție final pentru tine copac.Capacul este potrivit pentru toate tipurile de pomi de Crăciun. Acesta este disponibil în diferite dimensiuni și se potrivește pentru fiecare copac în jurul!

Opberghoes kunstkerstboom

Royal artificial de Crăciun brazi de Crăciun.

Winschoten, 27 septembrie

Royal Crăciun are peste 200 de diferite brazi de Crăciun. Aceste diferențe de dimensiune, calitate, materiale și preț. Avem o linie de promo, linie și Premium Deluxe linie. Diferența dintre acestea trei, prețul și materialul. Linia Promo sunt, în principal, valoare pentru bani și este mai ieftin. Aceasta este alcătuită în principal din PVC. Linia promo este popular pentru că aveți un frumos copac de calitate pentru un pret bun. Preț bun și de bună calitate. Formele acestui copac va fi considerată cea de pini reali. Ramurile sunt de culoare maro în mijloc și ace verzi sunt puncte de lumină verde. Copacii sunt mai puțin aglomerat decât celelalte linii.

Linia Premium este din nou mult mai scump și să devină în principal din PVC si PP. Această linie este puțin mai scump decât linia promoțional. Aceste copaci sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Acest lucru dă copac are o viziune realistă, deoarece ramurile și ace în imediata apropiere a tulpinii, sunt realizate din PVC si PE / PVC. Aceste copaci sunt vândute bine în colecția Royal Crăciun.

Linia Deluxe este cel mai scump și este alcătuită în principal din PE. Acest material oferă cele mai arata "natural". Această linie este, de asemenea, foarte popular și este vândut de mult. Acesti copaci sunt foarte largi in partea de jos, cu o asemănare puternică a unui copac real. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate numit PVC si PE. Această linie are, de asemenea, unele copaci realizate de la 100% PE. Copacii au un puternic pol de centru de oțel, și miezuri de oțel inoxidabil în fiecare sprijinul multe dintre decoratiuni. Trebuie doar să confirme să stea pe ramuri și arborele este gata! Diferite părți Linia Deluxe este cea mai linia noastra de calitate și iubit de către mulți dintre clienții noștri.

 

Kunstkerstbomen Royal Christmas

 

Download the following release: 

Press Release      

 

Royal Christmas presents: 1 minute treeRoyal Christmas producer and market leader in the field of artificial Christmas trees, developed the 1 minute tree.

The unique feature of this artificial Christmas tree is that the tree pops open and is ready for decorating within 1 minute. The artificial Christmas tree consists of three parts that you simply put together. The branches open automatically. After Christmas the tree can be put stored back in the box within 1 minute

To get an impression please see the demonstration film on: www.artificialchristmastree.co.uk

The 1-minute tree is a revolution in the field of artificial Christmas trees. The 1-minute tree system will be the standard for future artificial Christmas trees. Actually, this tree was initially meant for the decoration companies. They have decorate many trees in a very short period. With the 1-minute system they will save a huge amount of time.

The 1-minute tree is available in 3 models in the sizes: 150 cm to 240 cm
The 1-minute tree is available at:

- Christmas Shops, garden centres and DIY.
- online: artificialchristmastrees.co.uk
 
Press Release Christmas Trends for 2010Winschoten September, 2010, Royal Christmas producer of Christmas articles describes the trends for 2010:

PTo give the Christmas atmosphere further expression, there will be more and more use of lighting for both indoor and outdoor. The Christmas wreaths, garlands and Christmas trees with Christmas lights will determine the next few years longer preside.

In terms of colours you see next to standard colours: red, gold and silver trend colours: Blue and Orange. The white and black colours are on their return.

PE artificial Christmas trees: after about 35 years of PVC artificial Christmas tree the trend for 2010 is the PE artificial Christmas tree. These artificial Christmas trees have moulded branches which are almost a copy of a real branch! The most luxury trees have PE branches with integrated LED light sets.


an example of the PE artificial Christmas tree.

Press ReleaseMore than the halve of the Dutch households have artificial Christmas trees: Winschoten September, 2010, Royal Christmas producer of artificial Christmas trees gives her vision: Why people massively go to artificial Christmas trees and yearly so many new models are sold.

In recent years, the quality of the materials are changed and improved. The traditional artificial Christmas trees were only made of PVC. The new models are manufactured with moulded branches which are almost a copy of a real branch. Prelit trees are also coming more in demand, the most luxury trees are made of 100%PE material with integrated LED light sets. Also very popular is the 1 minute tree system for these trees you don’t need to unfold any branch they just pop open when taking the parts out of the box. This tree total built up takes less than 1 minutes.


Benefits of an artificial Christmas tree:

- easy in use
- can be used for many years
- better quality
- looks very beautiful and full
- flame retardant
- no needles on the ground
- waste reduction
- time saver (1 minute tree)
- real trees getting chopped every year
Contact:

Royal Christmas
Dennis Veldpape
+31 (0) 597 413546

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comenzii înainte de 1 PM livrare in 4 - 5 zile!
Transport
Această pagină web utilizează cookies. De ce? Clic aici pentru mai multe informații și declarația noastră de confidențialitate.