Header
◄ Înapoi
▲ Top
  FILTRU - CAUTATI LA +
Preț
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 și altele
0
Lungime
120 cm Și mai mici
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm Și mai mare
0
Iluminat
Cu LED
Warm-led
0
Fără LED
0
Material
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Culoare
Verde
Green
0
Alb
Wit
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Negru
Black
0
Albastru
Blue
0
Roz
Pink
0
Construcţie
Construcție cu balamale
Hinged
0
Hook-on de construcție
Hook-on
0
Pentru interior sau exterior
Utilizare în interior
0
În interior și în exterior
Binnen-buiten
0

Toate brazi artificiali de Crăciun - toate modele diferite

 

 
Oferim diferite tipuri de căutarea PE artificiale pomi de Crăciun naturali și puternic calde LED PE artificiale pomi de Crăciun, modele de mari și mici. Vindem pomi de Crăciun artificiali, care constau dintr-un amestec de materiale PE și PVC, pomi artificiali de Crăciun din material PE 100%, și Arizona un pom de Crăciun artificial alb, realizate dintr-un amestec de materiale PE și PVC. Toate brazi artificiali de Crăciun au o caută, aproape un copac real naturale!

Brazi artificiali de Crăciun de lux / PVC - Brazi de Lux

"

Oferim diferite tipuri de PVC copaci artificiali de Crăciun, largi și modele mici. Vindem pomi de Crăciun artificiali, care constau în totalitate din material PVC, dar, de asemenea, dintr-un amestec de materiale din PVC și PP. Maine este un pom de Crăciun artificial PVC disponibil in culorile alb, negru și roz. Avem, de asemenea, o zăpadă / efectiv pom de Crăciun artificial, "Flock copac Deluxe".


Puternic warm LED / Prelit Brazi artificiali de Crăciun / Copaci

Premium Copaci - toate modele diferite

Premium Copaci cu LED - toate modele diferite

Mari Copaci de la 3 metri - de asemenea, cu micro, connector și iluminat puternic cald LED-uri

Subţire Brazi artificiali de Crăciun / Copaci

PP / PVC Brazi artificiali de Crăciun / Copaci - Brazi artificiali de Crăciun din PP / PVC

Oferim diferite tipuri de preț rezonabil PVC, PE si PP artificiale pomi de Crăciun, cu și fără lumini integrate de iluminat / puternic calde cu LED-uri. Avem mari și mici modele disponibile. Colorado PP / PVC Premium este complet echipat cu conuri de pin ca decor.


Actiune Brazi artificiali de Crăciun / Copaci

Oferim diferite tipuri de preț rezonabil PVC, PE si PP artificiale pomi de Crăciun, cu și fără lumini integrate de iluminat / puternic calde cu LED-uri. Avem mari și mici modele disponibile. Colorado PP / PVC Premium este complet echipat cu conuri de pin ca decor.


 

Zăpadă Brazi artificiali de Crăciun / Copaci și cu puternic warm LED-uri - Brazi artificiali de Crăciun cu fulgi - Brazi artificiali de Crăciun cu fulgi de zăpadă și cu modul LED cu iluminare caldă

Pomul artificial de Crăciun cu zăpadă, "Flock copac Deluxe", este un pom artificial de Crăciun din PVC acoperit cu zăpadă. Acest copac este, de asemenea, disponibil cu iluminare cu puternic Warm-LED-uri integrate. Alături de brazi artificiali de Crăciun pe care le oferim coroane de flori și ghirlande cu zăpadă, de asemenea, cu iluminare cu puternic Warm-LED-uri integrate. Cumpara spray de zăpadă de aerosoli pentru a acoperi dvs. de articole de Crăciun cu zăpadă.


1 Minute Brazi artificiali de Crăciun / Copaci - gata pentru decor interval de 1 minut!

Unic, cu Royal Christmas este acest sistem de senzational, pe care vă economisește o mulțime de timp și efort. Cu sistemul de copac 1 minute de Royal Christmas nu aveți nevoie pentru a desfășura din nou un copac. Acest arbore este disponibil în trei sau mai multe secțiuni cu balamale care, atunci când sunt puse împreună, își asumă instantaneu sub forma unui pom de Crăciun în formă complet, permițându-vă pentru a începe decorarea într-un minut. Copacul are sfaturi de PVC grele care nu necesită modelarea suplimentare pentru durata de viață a copac, și nu va zdrobi în timpul depozitării. Acesta are un centru de oțel puternic pol, și miezuri de oțel inoxidabil în fiecare vârful sprijini mai grele de ornamente. Este suficient să conectați diferite părți, deschide ramurile cu balamale și arborele este gata! In film demonstrație, puteți vedea cât de repede puteți construi acest copac. Copac este întotdeauna ambalat într-o cutie de depozitare puternic cu mânere, astfel încât să puteți ambalaj pur și păstra structura după sărbători. Desigur, acest copac este fabricat din material ignifug pentru siguranța dumneavoastră. Pe de fotografii de sub puteți vedea cum frumos detaliate ramurile acestui copac sunt. Arborele de 1 minut este, de asemenea, disponibil cu iluminare cu puternic Warm LED-uri integrate. Toți arborii 1 minut constau dintr-o construcție articulată. Acesti copaci sunt construite în 3 secțiuni: top, de mijloc și de jos cu picioare de metal puternic.


Colorate Copaci - Copaci Trendy - culorile alb, negru și albastru, roz - Brazi artificiali de Crăciun colorați

Un pom artificial de Crăciun în culori la modă alb, negru, roz sau albastru? Oferim diferite tipuri de copaci colorate artificial de Crăciun din materiale PVC, PE și se amestecă PE / PVC. Alb artificial pomul de Crăciun Maine este, de asemenea, disponibil cu iluminare cu puternic Warm LED-uri integrate. Alături de culoare artificiale brazi de Crăciun avem turma artificiale brazi de Crăciun. Acest turma pom de Crăciun artificial este disponibil cu lumini puternic Warm LED-uri integrate.


Jumătate Brazi artificiali de Crăciun / Copaci!

Crăciun Lumini Catarg LED - Crăciun Lumini Catarg single Flash LED - disponibil 1,85m / 3m / 4,2m / 6m / 8m și 10m!

Pom de Crăciun lance este un unic de lumini de Craciun in forma de copac, în înălțimile 1.85,3, 4,2, 6, 8 și 10 metri. Luminile de Crăciun de lux este format din sute de incalzire lumini LED alb, si lumini single Flash LED alb, și închide ușor, prin intermediul sistemului de catarg dumneavoastră. Atunci când acesta devine întuneric există un pom de Craciun luminat frumoase datorită modelului unic al multe lumini.Efectul este aceeași din toate părțile. (Efect 3D) Iluminatul trebuie să fie furnizate în cadrul sau în afara și copacii lance în containere solide.

Copacii lance sunt livrate 1.85-4 metri, cu propriile sale catarg și sunteți în 10 până la 20 de minute. Și mai ales pentru copaci catarg standard, 6 metri și modelul de lux vă € 99,- pentru un buy de 6 metri înălțime catarg de la noi. Acest catarg puteți plasa, stivă diferite piese împreună și vă poate sta lance cazul în care doriți. Și apoi ai aproximativ 30 de minute de la lance pomul de Crăciun arborat.
Pentru lance de 8 și 10 metri, ar trebui să aibă propriul său catarg și lance brazii le-ați ridicat în aproximativ 45 de minute.

Comenzii înainte de 1 PM livrare in 4 - 5 zile!
Transport
Această pagină web utilizează cookies. De ce? Clic aici pentru mai multe informații și declarația noastră de confidențialitate.